Lajoskomárom
 

  magyar deutsch


Lajoskomárom hivatalos honlapja


Polgrmesteri Hivatal: 8136 Lajoskomrom, Komromi u.4.
Tel: (25)240-375 Fax: (25)240-376
E-mail: lajoskom@lkomnet.hu

Lajoskom��romi SE


Lajoskomáromi SE

Pirtyák Zsolt

Lajoskomárom, Enyingi utca

 Rövid története:

 Az egyesület régebben több szakosztályból állt pl. asztalitenisz, sakk ,lovas stb de ma már csak a labdarúgás az egyedüli, tekintettel arra, hogy az íjászok önállóak.

A labdarúgás egészen az 1900-as évek elejéig nyúlik vissza. A jelenlegi pályát 1936. aug 20-án adták át, de eltte már fociztak a fiatalok egyesületi szervezésben. A 70. évfordulóra önerbl társadalmi munkában kb 4mill ft értékben elkészült és átadásra került ünnepélyes keretek között az edzpálya. 50 év alatt nem volt ekkora érték társadalmi munka !!!!

Az egyesület labdarúgó szakosztálya 8 csapatból áll. U-7 ,U-9 ,U-11, U-13, U-16, IFJÚSÁGI, FELNTT ésÖREGFIÚK. Minden csapatnak ez év tavaszától külön edzje lesz. Az igazolt játékosok száma 119.

 

Az egyesület elnöke: Szili József,

Szakosztály elnöke: Horváth Lajos

 

Tagjai: Mosberger Mihály, Macher Pál, Szávai Gábor, Szili Csaba ,Szabó Imre.

 

Események. 2007 jan -i élnökségi ülésen Jakócs Dénes a felntt csapat edzje lemondott . Pótlásáról az elnökség gondoskodott Tihanyi László személyében.

Az évadnyitó jan 19-én régi edz búcsúztatásával és új edz bemutatásával kezddött.Maráczi és Madár távozott a csapattól . A felntt és ifjúsági csapatok megkezdték az alapozást és a felkészülési mérkzéseket.

 


Copyright © Lajoskomárom.hu 2023 | web: KataPorta.net | KataPorta | KataPorta Linktr